Bemutatkozás

A Szal-Agro Kft. 1998-ban indult családi vállalkozásként. Kezdettől fogva fő tevékenységünk a mezőgazdasági gépek és alkatrészek forgalmazása volt. Fő termékkörünket a minőségi lengyelországi gyártók termékei adják. Célunk, hogy kínálatunkban és a szolgáltatásaink színvonalában is a lehető legjobbat nyújtsuk a hozzánk fordulóknak.

2017-től megkaptuk a már Európa szerte jól ismert, Dél-Koreában gyártott TYM traktorok kizárólagos magyarországi forgalmazási jogát, mely 2020-tól már Romániára is kiterjed. Vásárlóink tapasztalatai alapján a TYM remek választás bármilyen gazdaság számára. Kínálatunkban a teljes termékpaletta megtalálható, a kis LE-s teljesítményű kompakt traktoroktól kiindulva, a nagy LE teljesítményű erőgépekig. Legyen szó a kommunális feladatok ellátásáról, vagy szántóföldi növénytermesztésről – a TYM a tökéletes választás. Teljes szerviz-, alkatrész- és garanciális hátteret biztosítunk vevőink és viszonteladóink részére.

A vásárlók már Romániában is megtalálják TYM termékeinket, mivel jelenleg is számos viszonteladói partnerünk van. Kereskedelmi hálózatunk kiépítés alatt áll, partnerkapcsolatainkat folyamatosan bővítjük.